Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη για την ημέρα ενόπλων δυνάμεων

 

Μήνυμα απέστειλε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, κύριος Παντελής Βρουλής, για την ημέρα ενόπλων δυνάμεων:

“Την προσεχή Τρίτη 21 Νοεμβρίου, αφ’ ενός εορτάζουμε τα Εισόδια της Θεοτόκου και αφετέρου τιμούμε, αλλά και αναγνωρίζουμε την πολύτιμη προσφορά των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Άνδρες και γυναίκες που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις από ξηράς, θάλασσας και αέρα, ως στυλοβάτες της αμυντικής ισχύος της Ελλάδας, διαθέτοντας υψηλό εθνικό φρόνημα και στρατιωτική και πατριωτική συνείδηση, αλλά και αφοσίωση, υψηλό αίσθημα ευθύνης και αποφασιστικότητα, στέκουν ακοίμητοι φρουροί της πατρίδας μας και επαγρυπνούν συνεχώς,  θωρακίζοντας και προστατεύοντας τη χώρα μας από κάθε επιβουλή. Εγγυώνται δε, την εθνική κυριαρχία και εδαφική μας ακεραιότητα και αν χρειαστεί είναι πάντα έτοιμοι να βρεθούν στην πρώτη γραμμή και να δώσουν το «αίμα τους» για την πατρίδα μας. Ειδικότερα, στην ακριτική Χίο μας, με αυταπάρνηση και αίσθηση καθήκοντος  διασφαλίζουν την ασφάλεια και ακεραιότητα των εθνικών μας συνόρων και των συμφερόντων της πατρίδας μας, εξασφαλίζοντας σε όλους μας ασφάλεια, ελευθερία, δημοκρατία, ειρήνη, ανεξαρτησία και κυριαρχία.
Ας εκφράζουμε το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας, προς όλους τους ένστολους των Ένοπλων Δυνάμεων και ας ευχηθούμε η Θεία Χάρη της Υπερμάχου Στρατηγού Παναγίας να τους Σκεπάζει και να τους καθοδηγεί!
Σας ευχαριστούμε!

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.